Egészség- BÖJT

„Soha nem a magunkért való küzdelem a cél, hanem mások szolgálata. Ha nem akarunk megbetegedni, nagyon kell egymást szeretnünk. A betegségek megelőzésére és gyógyítására egyaránt a szeretet az egyetlen gyógyszer.”

PAPP LAJOS

GYÓGYÍTÓ IMA

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy szeretsz. Köszönöm, hogy elküldted Fiadat, a mi Urunkat, Jézus Krisztust a világba, hogy megmentsen és megszabadítson.

Hiszek hatalmadban és kegyelmedben, amely támogat és meggyógyít.

Szeretett Atyám, érints meg most csodálatos kezeddel, mert hiszem, hogy a te akaratod az, hogy meggyógyuljak lélekben, testben. Tetőtől talpig boríts be Fiad, a mi Urunk Jézus Krisztus Drága Vérével. Tolj el mindent, aminek nem kellene bennem lennie. Irtsd ki a beteg és rendellenes sejteket, és szaporítsd egészséges sejtjeimet.

Nyissa ki az összes beteg artériát vagy vénát, és alakítsa át és építse újjá a sérült területeket.

Távolíts el minden gyulladást és tisztíts meg minden fertőzést Jézus drága vérének erejével.

Engedd, hogy csodás szereteted tüze átjárja egész testemet, hogy meggyógyítsa és megújítsa minden beteg részemet, hogy testem úgy működjen, ahogy Te alkottad.

Érintsd az elmémet és az érzéseimet is, még a szívem legmélyebb sejtjét is.

Telítsd meg jelenléteddel, szereteteddel, örömöddel és békéddel egész lényemet, és hozz egyre közelebb Hozzád életem minden pillanatában.

Atyám, tölts el engem Lelkeddel, és adj erőt, hogy véghez vigyem a te munkáidat, hogy életem dicsőséget és tiszteletet adhasson szent nevednek.

Ezt az Úr Jézus Krisztus nevében kérem.

Imádkozd ezt az imát, és engedd, hogy az Úr megérintsen és meggyógyítson.

Pio atya

Megóvni a szívet⭐

A szívünk percenként 70-75-öt ver. Bár átlagosan csak 250 gramm súlyú, egy egészséges szív naponta 7000 liter vért pumpál 90 000 km érpályán keresztül. A szív minden nap annyi energiát termel, hogy egy teherautó 30 km-t tudna vele megtenni. Egy életen át ez annyi, mintha a Holdra és vissza vezetnénk. Egy egészséges szív elképesztő dolgokra képes. Ezzel szemben, ha a szívünk meghibásodik, az egész testünk leáll.

Ugyanez elmondható a „lelki szívünkről” is. A Szentírásban a szív szó jelenti érzelmeink, gondolkodásunk és érvelésünk központját. Ez életünk „parancsnoki központja”.

Amikor tehát azt olvassuk: „Őrizd meg szívedet minden szorgalommal” (Péld 4,23), annak sok értelme van. De ezt a tanácsot nehéz betartani. Az életünk megtartása mindig olyan igényeket követel időnk és energiánk iránt, amelyek azonnali figyelemért kiáltanak. Ehhez képest az, hogy időt szánunk arra, hogy meghallgassuk Isten Igéjét, és megtegyük, amit az mond, nem igényel sok energiát. Lehet, hogy nem vesszük azonnal észre az elhanyagolás következményeit, de idővel ez lelki szívrohamnak adhat teret.

Hálás vagyok, hogy Isten nekünk adta az Ő Igéjét. Szükségünk van az Ő segítségére, hogy ne hanyagoljuk el, hanem arra használjuk, hogy szívünket minden nap az Ő szívéhez igazítsuk.

Égi Angyalunk Méhészet

   

Kedves Mindenki!

Megérkezett a propolisz melynek számos jótékony hatása van!

Az utóbbi időben sok tudományos intézetben foglalkoztak a kémiai összetételének felderítésével, a betegségek elleni hatásának vizsgálatával. 🩺

Legtöbb és legsikeresebb gyógyulást gyulladásos megbetegedéseknél tapasztaltuk mint például a gyomor-bélhurut, torokgyulladás, légcsőhurut, fogínybetegségek, reumatikus fájdalmak és rákos megbetegedések.

Vírusos gyomorbetegségnél, gyomor és nyombélfekélynél, gombás szájüreg betegségeknél, hályogok, lábgombásodás és bőrkeményedések gyógyításánál nagyon hatékony. 🦠❌

Jelzések érkeztek arról, hogy a propolisz migrén, Parkinson-kór, vérkeringési zavarok, ideggyulladás, bőrbántalmak, gyulladásos fájdalmak csillapítására is jól használható.

Szeretettel ajánlom akár immunerősítés céljából is! 💯

Egyszer sokáig és csillapíthatatlanul nagyon fájt a vállam. Gyógytorna, masszírozás, csodakrémek és kenőcsök. Semmi. Ám a sors, amit hajlamosak vagyunk véletlennek nevezni, összehozott egy kínai mozgástudóssal, aki hosszan nézegetett engem, tapogatta, forgatni próbálta a karomat, a nyakamat hajlítgatta, majd azt mondta:

– Nem lehetséges-e, hogy nagyon sok ölelés benne maradt a váll- és karizmaiban? Többet kellene ölelnie. Először a párnáját, a kutyáját, aztán a rokonait, a barátait, a szerelmeit…. Ettől elmúlhat a fájdalom. Próbálja meg. Egyelőre ne tegyünk mást.

– S ha ehhez nincs bennem elég szeretet?

– Nem azt mondtam, hogy gyűlölködve vagy közönyösen öleljen. Amit mondtam, azt jelenti, hogy merjen ölelni. Érzem, hogy feszítik a nem vállalt érzelmek, amelyeket nem mer kifejezni. Az ölelés majd fellobbantja magában a szeretetet. Így hat a lélekre. Mint ahogy az elfojtott érzelmek a testre hatnak, és fájdalmat okoznak.

(Popper Péter)

Dr. Emeran Mayer: A bél-agy kapcsolat – A testünkön belüli rejtett kommunikáció hatása hangulatunkra, döntéseinkre és egészségi állapotunkra

Ha valaha előfordult már velünk, hogy a félelemtől vagy az idegességtől összeszorult a gyomrunk; hogy a stressz hatására hasmenés tört ránk, nem bírtunk enni, vagy éppen a szokásosnál jóval többet ettünk; hogy egy égbekiáltó igazságtalanság láttán szabályosan émelyegni kezdtünk, akkor személyes tapasztalatunk is van arról, hogy az agyunk és az emésztőrendszerünk szoros kapcsolatban áll egymással, és a kettő között élénk kommunikáció zajlik. Ezt a kapcsolatot nyelvünk is hűen tükrözi – gondoljunk csak az olyan beszédes metaforákra, mint például, hogy „nem tudja megemészteni”, „gyomorforgatóan viselkedik”, „be van tojva” stb. Már az ókori tudósok is tisztában voltak vele (Hippokratésztől Paracelsusig), hogy amennyiben a bélrendszerben felborul a kívánatos egyensúly, annak az egész szervezet, így többek között a psziché egészségromlása lehet a következménye – ám erről a tényről a nyugati orvoslás hosszú időn át hajlamos volt megfeledkezni.

Az utóbbi évek döbbenetes kutatásainak köszönhetően azonban a bél-agy kapcsolat ismét a figyelem középpontjába került, s már azt is tudjuk, hogy a bélrendszer a benne élő mikrobákkal szoros kölcsönhatásban képes befolyásolni alapvető érzelmeinket, viselkedésünket, sőt, számos döntésünket is – és távolról sem csak azokat, amelyek az ételekkel függenek össze. Mint ahogy az átélt érzelmeink is közvetlenül hatnak emésztőrendszerünk állapotára és egészségére.

Dr. Emeran Mayer, a UCLA Orvosi, Élettani és Pszichiátriai Tanszékének professzora, a bél-agy kommunikáció világhírű kutatója ebben a könyvében laikusok számára is izgalmasan és érthetően mutatja be ezt a fejlődő tudományterületet, beavatva abba, hogy:

-miként javíthatjuk közérzetünket, enyhítve a hangulatingadozásokat, a szorongást, a depressziót és a fáradtságot

-hogyan gyógyíthatjuk az emésztőrendszert és erősíthetjük meg immunrendszerünket a megfelelő étrenddel

-tehetünk-e valamit azért, hogy megelőzzük az olyan neurológiai betegségek kialakulását, mint a Parkinson-kór vagy az Alzheimer-kór

-hogyan egyensúlyozhatjuk ki a mikrobiomot fermentált ételek és probiotikumok fogyasztásával, böjtöléssel, illetve a cukor és a feldolgozott ételek mellőzésével

-miként segíthetjük elő a fogyást az egészséges emésztés és a maximális tápanyagfelszívódás támogatásával

-hogyan előzhetjük meg és gyógyíthatjuk az olyan emésztőrendszeri rendellenességeket, mint a különböző ételérzékenységek és allergiák, a szivárgó bél szindróma, az irritábilis bél szindróma (IBS), illetve miként kezelhetjük az olyan emésztési kellemetlenségeket, mint a gyomorégés és a puffadás.

Ezekről és még számos más érdekességről esik szó ebben a paradigmaváltó kötetben, melynek elolvasása után garantáltan másként tekintünk majd testünkre és pszichénkre, mint eddig.

25%-os kiadói kedvezménnyel előrendelhető itt: https://nyitottakademia.hu/…/konyv/emeran-mayer_a-bel-6384

az IMA és az egészség

✍️ A betegségnek 5.5 hz rezgése van, 25.5 hz felett nem létezik komolyabban.
A magasabb rezgésű emberek számára semmi sem több, mint egy enyhe influenza.
👉 Az alacsony rezgés okai lehetnek;
✅ Fáradtság., Félelem, Idegesség, feszültség., Düh., Aggodalom…
A Föld frekvencia ma 27,4 Hz, de vannak helyek, amelyek nagyon alacsonyan rezegnek, mint például:
Kórházak, jóléti központok., néhány bár., börtönök., földalatti, stb.
✅ Itt esik vissza a rezgés 20 hz-re, vagy kevesebbre.
✅ Fájdalom 0,1 és 2 Hz között
✅ 0,2-től 2,2 Hz-ig a félelem
✅ 0,9-től 6,8 Hz-ig az irritáció
✅ 0,6 és 2,2 Hz a zavaró környezet
✅ Büszkeség 0,8 Hz
✅ Elhagyás 1,5 Hz
✅ Felsőbbrendűség érzés 1,9 Hz
👉 Helyette:
✅ Nagylelkűség 95 Hz
✅ Hála 150 Hz
✅ Könyörület 150 Hz vagy több.
✅ Szeretet mások és minden élőlény iránt 150 Hz és még több,
feltétel nélküli és univerzális szerelem 205 Hz-től vagy magasabb.
👉 Vibrálj magasan!!!
✅ Szeretni. Mosolyogni. Hálát adni.
Játszani, festeni, énekelni, táncolni, élvezni az életet, sétálni a napon, tornázni, meditálni, élvezni a természetet.
✅ Az ima rezgése 120-től 350 Hz-ig terjed🙏

Miatyánk hatása a szervezetünkre )

Amiről sokan nem tudnak: ilyen hatással van a „Miatyánk” imádság az emberi testre!

A gyűlölet és a féltékenység a félelemből ered. És a félelemből számtalan rossz dolog születik, amelyek károsan befolyásolják az életünket. A félelem legjobb ellenszere a szeretet, a hit, a megértés, amelyek kivezetnek minket a sötétségből, és megszabadítják testünket a dühtől, amely az egész lényünket megmérgezi. Ennek véget kell vetni, mert különben többféle betegséggel fogjuk szembe találni magunkat.

Minden atom saját energiával rendelkezik, amelyek kölcsönhatásban vannak a Univerzum összes atomjával. A fizikai és lelki megtisztulás azért fontos, mert így sokkal több ideig tudunk egészségesek maradni.

Edgar Cayce szerint az endokrin mirigyeknek nagyon nagy szerepük van az egészség megőrzésében, ezért különösen oda kell figyelni erre a területre. A félelem, a düh, az irigység mind-mind olyan negatív érzelem, amely a sejtjeinkre, belső elválasztású mirigyeinkre, sőt szinte az összes szervünk működésére is károsan hatnak.

Cayce úgy tartja, hogy az agyalapi mirigy működése szorosan kapcsolódik a fényhez, és leginkább csendben képes fejlődni. A tobozmirigy szabályozza a fogantatást, a pajzsmirigyek akkor válnak aktívvá, mikor fontos döntést kell meghozni. A csecsemőmirigy a szívműködéssel kapcsolatos. A mellékvesék az érzelmi központunkat jelképezik. A Leydig-sejtek a férfi-nő kapcsolat egyensúlyára vonatkoznak.

A gyógyulást akkor érhetjük el, ha a csakrákat tisztító, pozitív energia áramlik át. Ezt rendszerint meditációval és/vagy imádkozással érhetjük el.

Miatyánk!
Cayce tanulmányaiban kifejtette, hogy a Miatyánk imádság mondása közben egyes szavak gyógyító mantrákként hatnak, tehát a rezgésszámuk megegyezik az előbb felsorolt mirigyek, sejtek rezgésszámával, így tisztulást, jobbulást idézve elő a szervezetben.

E szerint a:
„Mi atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved”, a toboz mirigyre van jó hatással.
A „jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is”, a pajzsmirigyekre hat.
A „mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma”, ez a hormonális és szex csakrákra érvényes.
„És bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek”, a mellékvesékre, azaz érzelmi központunkra van pozitív hatással.
„És ne vígy minket kísértésbe”, ez a Leydig-sejtekre vonatkozik.
„De szabadíts meg a gonosztól”, a mondat a csecsemőmirigyet érinti.
Végül a „Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség, mindörökké ámen” zárómondat a pajzsmirigyek, az agyalapi mirigy és a toboz mirigy tisztulását segíti elő.

Az imádkozás megváltoztatja az imádkozó mentális és fizikai testét. Cayce sok esetben az alternatív terápiákat javasolja, mint gyógyulási út, így beszél a fitoterápiáról, diétás terápiáról, agyagkezelésről, beöntésről, masszázsról, kristályterápiáról, színterápiáról, zeneterápiáról, aromaterápiáról és a hangterápiáról.

ŐSI GYÓGYMÓDOK, CSODÁLATOS MAGYAR SZOKÁSOK

A magyarság ősi hitvilága talán nem is tudatosan, de hatékonyan használta azokat a gyógyító technikákat, amellyel például elűzték a fáradtságot, megtisztították csakrájukat. Most megmutatjuk, hogyan!
A magyar néptánccal nagyszüleink, dédszüleink elűzték az aratás, hihetetlenül nehéz munkájával járó fáradtságot. Ilyenkor tartották az aratóbálokat, és a hajnaltól napnyugtáig tartó aratás után, egész éjjel mulattak. Megmutatta, hogy a népitáncnak, főleg a legényeseknek, szinte minden mozdulata egy-egy zodiákus jegynek felel meg, ezzel hozva harmóniába az energiákat, és a csettintésekkel, tapsolással, a lábak csapkodásával, kurjongatásokkal pedig kitűnően megtisztították a csakráikat, meridiánjaikat, bár valószínűleg, ezeknek nem voltak tudatában, de így óriási energiákat nyertek.
Gondoltátok volna, hogy csakráink mindegyike, szépen sorban behangolható a szolmizációs hangokkal. Ha betegek, vagy csak nagyon fáradtak vagyunk, feküdjünk bele egy kád meleg vízbe úgy, hogy a fejünket is belerakjuk. Öntsünk bele pár csepp, bármilyen illóolajat, és próbáljuk meg megkeresni azt a dó hangot, (énekeljünk) amely a gyökércsakránkra el kezd rezonálni. Ha megtaláltuk, ezt erősen lehet érezni, akkor utána énekeljük végig a ré, mi, fá, szo, lá, ti hangokat is. Ezzel az összes csakránkat képesek vagyunk kitisztítani, harmóniába hozni, és aktiválni. A gyógyulásunk pedig megtörténik. Tulajdonképpen a magyar népdalok hangkészlete, és ezek éneklése is felér egy ilyen csakra harmonizálással.
Ha felrajzoljuk egy táblára, a hosszanti tengelyünket (gerincünket), amelyre bejelöljük a csakrákat, és a hozzá tartozó szolmizációs hangokat, majd ezeket felülről lefelé haladva, és visszafelé olvasva, (a szívcsakrához tartozó „fá” hang kivételével, az ó hangokat ő-vel helyettesítve, a következő értelmes mondat állt össze: ITT ÁLL ŐS FA, ÍM ERŐD.
– 7-es, korona csakra TI IT
– 6-os, harmadik szem csakra LÁ ÁL
– 5-ös, torok csakra SO OS
– 4-es, szív csakra FA FA
– 3-as, napfonat csakra MI IM
– 2-es, nemi csakra RE ER
– 1-es, gyökér csakra DO OD
Döbbenetes, nem? Egyszerűen hihetetlen. Az Ős fa, a gerincünk, mely alul a gyökér, fenn a korona, melyből úgy kapjuk erőnket, hogy lent a Földbe, fenn az Égbe vagyunk bekötve. Vajon Kodály Zoltán tudta azt, hogy az általa elnevezett hangok ezt a bölcsességet adják ki? Bizonyára fogalma sem volt róla, ezt minden valószínűség szerint, odaátról súgták neki.
Még néhány népi gyógymódot megosztunk veletek:
Ízületi fájdalmakra, gyulladásokra: napközben mézes káposztalevelet kell rátenni a gyulladt, duzzadt testrészre és átkötni, éjszakára vízben főtt kukoricadarát , azaz puliszkát kell melegen rákenni, és fóliával majd kendővel bekötni. Erre jó még a fekete nadálytő pakolás is.
Hólyaghurut, felfázás: nagyon jó a kamillatea meginni, de a fájó és égető vizelési inger megszüntetésére hatásos, ha a gőze fölé ülünk, vagy beleülünk egy lavór kamillás vízbe.
Torokfájás, köhögés: gőzölés a jó öreg kamillatea fölött, törülközővel a fejen, és nagyon jó a következő teakeveréket meginni: kamilla, útifű, kakukfű, zsálya mézzel, citrommal, lehet még a teavízbe tenni egy kis fahéjat és szegfűszeget. Ez ajánlott forralt borba is. A lenmag teája is nagyszerűen oldja a légúti váladékokat, enyhíti a köhögést.
Fülfájás, övsömör: nagyon hatásos a kövirózsa nedve, fülbe csöpögtetni, vagy az övsömörös részt bedörzsölni, kitűnően csillapítja a fájdalmat. Fülfájásnál még nagyon jó a meleg só is, amit egy kis vászonzacskóba kell belevarrni, és jól átmelegítve a fülre tenni.
Herpesz, kiszáradt, vagy gyulladt bőr: nagyon jó a körömvirág kenőcs, amelyet érdemes házilag elkészíteni, egy marék, lehetőleg napos időben leszedett körömvirágot, ennek szárát, levelét és virágát összevágni, és beletenni kb 20-25 dkg disznózsírba, majd ezt pár percig sütni benne. Ezután 1 napig hagyjuk állni, majd szitán vagy egy gézen átszűrni, és kis üvegbe beleönteni. Hűtőben sokáig eláll, és bármikor felhasználható.

Nagyanyáink szinte mindenre használták az ecetet is, pl. a haj öblítésére, az öblítővízbe kevertek egy evőkanál ecetet, ettől a hajuk szép fényes lett. Korpásodása ellen is hatásos szer volt, ha ecettel bekenték a fejbőrt, és azt egy kicsit bedunsztolták. De az ecetes borogatást használták duzzadt ízületre is, vagy csípések okozta viszketés vagy fájdalom enyhítésére.

HTTP://FACEPORTAL.HU/OSI-GYOGYMODOK-CSODALATOS-MAGYAR…/
bibliai-eletmod

Belső harmónia: útmutató a lelki egyensúlyhoz

Ne legyél olyan, mint a tenger habja, amiről nem lehet tudni, hogy holnap hol és milyen állapotban lesz. Fontos, hogy hangsúlyt tegyél a lelki-szellemi egészségedre és kiegyensúlyozottságodra.
A lelki és szellemi egészségünk ápolása kulcsfontosságú ahhoz, hogy ne legyünk a körülmények játékszerei. Ez nem azt jelenti, hogy mindig tökéletes egyensúlyban kell lennünk, hiszen az élet tele van kihívásokkal és változásokkal. Azonban fontos, hogy tudatosan törekedjünk arra, hogy megőrizzük belső békénket és harmóniánkat.

Hogyan őrizzük meg lelki egyensúlyunkat?

• Időt szánunk magunkra: A mindennapok rohanásában gyakran elfelejtjük, hogy szükségünk van egy kis “énidőre”. Ez lehet egy csendes séta, elmélkedés Isten Igéjén vagy akár csak néhány perc csendben üldögélés.

• Kommunikáció és kapcsolatok ápolása: Beszélgessünk problémáinkról, érzéseinkről egy megbízható baráttal, családtaggal vagy akár egy lelkigondozóval. A megosztás segít feldolgozni érzelmeinket és új perspektívát nyújthat.

• Fizikai egészségünk gondozása: Testünk és lelkünk egészsége szorosan összefügg. A rendszeres testmozgás és az egészséges táplálkozás hozzájárulhat lelki jólétünkhöz.

• Személyes növekedés és fejlődés: Legyenek céljaink, amelyek felé törekszünk. Ez motivációt adhat és értelmet nyújthat az életünknek.

• Hálát gyakorolni: Gyakran hajlamosak vagyunk arra, hogy csak a negatív dolgokra összpontosítsunk. Próbáljunk meg hálásak lenni azokért a jó dolgokért, amelyekkel az élet megajándékozott minket.

Égi Angyalunk Méhészet

Említettem korábban hogy elkészült a propolisz tinktúra. ❇️

Itt egy hogyan és mire alkalmazzuk leírás. 👇🏼

Azt gondolom hogy elég szerteágazó a jótékony hatása, és nincs nagyobb bizonyíték a kiválóságára annál hogy jobbnál jobb visszajelzéseket kapok a használóktól. 🙂♥️

Mindenkinek csak ajánlani tudom! 💯

30 ml – 1990 Ft🤩

Az ország bármely pontjára megoldott a szállitás!🚚

Hamarosan itt a Húsvét előtti Böjti időszak. Némi útmatással, lelki erősítéssel segíthetnek az alábbi tanácsok, útmutatások.

„A Dánieli böjt: lelki harmónia és fizikai megújulás

Amikor az ember Isten keresésére indul, gyakran olyan utakon jár, melyek nemcsak a lelkét, hanem a testét is megújítják. Éppen ezt tapasztaltam meg a Dánieli böjt során, ami nem csupán a lelki békém megtalálásában segített, hanem egy váratlan ajándékot is hozott: a fogyást, koplalás nélkül.

böjt

Az utazás kezdete: lelki célok kitűzése

Célom elsődlegesen az Istenhez való közelebb kerülés volt. A Dánieli böjt, amely a bibliai próféta, Dániel 21 napos Istenkeresésén alapul, nem pusztán egy étrend, hanem egy spirituális gyakorlat. Ez az időszak lehetőséget adott arra, hogy elmélyítsem kapcsolatomat Istennel, és megtaláljam belső lelki harmóniámat.

A fizikai megújulás melléktermékeként

A böjt során egyszerű, természetes ételeket fogyasztottam, kerülve a feldolgozott élelmiszereket és az állati eredetű termékeket. Igazából a kenyér és a tea volt a legnagyobb „barátom”. Nagyon ritkán ettem főtt ételt, próbáltam csak nagyon egyszerűen étkezni. Elmondanám, hogy kávérajongó vagyok, főleg az olasz kávékat kedvelem, de szeretem kipróbálni a különféle specialitásokat is, de most ezekről is lemondtam. Ezek az étkezési változások nemcsak a lelkemnek, hanem a testemnek is jót tettek. Meglepetésemre, a böjt végére jelentős súlycsökkenést tapasztaltam, anélkül, hogy ez lett volna a célom.

Szellemi, lelki és fizikai megújító program

E tapasztalataim alapján kidolgoztam egy integrált programot, amely a szellemi, lelki és fizikai megújulást célozza. Ez a program segíthet másoknak is megtalálni az utat a lelki harmóniához, miközben egy puritánabb életmódot folytatnak. A cél az, hogy a napi rutin részévé váljon az ima és az Isten Beszédén való elmélkedés.

Az utazás tanulságai

A Dánieli böjtön keresztül megtanultam, hogy a testi és lelki egészség szorosan összekapcsolódik. Az étkezési szokások megváltoztatása nemcsak a testi jólétet befolyásolja, hanem a lelki állapotra is pozitív hatással van. Az önfegyelem erősítése elengedhetetlen eszköz a személyiségünk fejlődésének a területén. A böjt alatt nem csak egy fizikai méregtelenítésen megyünk keresztül, hanem – amennyiben követed a leírt útmutatást – szellemei, lelki méregtelenítést is át fogunk élni.

A lelki utazás folytatása

A Dánieli böjtben résztvevők tapasztalatai megerősítettek abban, hogy nagy szükség van a szellemi – lelki területekkel való foglalkozásra. Ezért a közeljövőben több olyan tanfolyamot szeretnék indítani, ami ezt segíti elő. Hamarosan beteljesül egy izgalmas álmom: elkészül a “Lelki Gyakorlatok” című kézikönyvem, valamint a “Házasság és Családszerelő” tanfolyam is. Bízom benne, hogy ezek az útmutatások hasznos társak lesznek sokak számára életük csodálatos utazásán.”(Bibliai Életmód)

Sok oltott kér segítséget.

Oltatlanoknak is ajánlott védelemként, megelőzésként mindez röviden:

Fontos:

Fehér üröm, Parasic kapszula, zöld dió (fekete dió) cseppek az esetleg löttyben lévő, és levegőben beszórt férgekre.

Fekete kömény olaj a trilliárdnyi keringő tüskefehérje miatt – szellőztess, próbáld kerülni a bezárt helyeket, tömeget, közös fürdőket, … turkálós teszteket, grafént tartalmazó szereket:

Sejtvédelem: Szelén, Cink

D és C vitamin

Érrendszer és szív: Ginkgo Biloba.

Mindenből szerves.

Fenyőrügy szirup, méz

Immunrendszer további erősítés:

Eredeti Zepter lámpa napi 20-30 perc.

Echinacea – bíbor kasvirág

csalán erős méregtelenítő és vértisztító,

Flavin 7

Kurkuma, babérlevél, K 2, B komplex és E vitamin, fahéj, szegfűszeg, fokhagyma, hagyma, lilahagyma,

Tavaszi méregtelenítés, kisebb-nagyobb kúrák, béltisztítás, vesetisztítás, májtisztítás,